18 kg på 8 uger

Har du erfaring med en diæt eller en slankepille og havde du succes (eller fiasko)? Hvis du deler din viden, kan du hjælpe andre! Du kan sende din historie til mail@nuvoslimtest.com.

nuvoslimba

Min Nuvoslim Erfaring

Jeg blev opmærksom på Nuvoslim (Wild Raspberry Ketone) via en annonce på Facebook. Jeg læste en artikel om Nuvoslim og Pure Cleanse, som angiveligt har hjulpet en masse mennesker til succes. Uden at tænke nærmere efter bestilte jeg to flasker Nuvoslim. Jeg har ikke bestilt tarmrensning, da jeg har en pakke Biofit endnu herhjemme.

Jeg har taget Nuvoslim 2 gange om dagen, morgen og aften. Jeg har ikke ændret min kost, i hvert fald ikke bevidst. De første par dage havde jeg ofte hjertebanken og jeg var meget varm. Jeg var mindre sulten og til aftensmad spiste jeg kun snittet råkost, alligevel blev jeg mæt. Spiseanfald og en umættelig appetit var ofte min følgesvend. Jeg har dyrket noget motion mens jeg tog Nuvoslim, var tit ude med hunden (15-20 minutter om dagen) og tog altid trappen i stedet for elevatoren. Mens jeg tog Nuvoslim drak jeg i øvrigt meget mere end jeg plejer (men kun vand).

Pakkerne var brugt op efter cirka to måneder og den sidste dag vejede jeg mig (jeg havde ikke vejet mig undervejs). Min startvægt var 114 kg, på den sidste dag af kuren vejede jeg kun 96 kg. Jeg er ikke ved vejs ende og jeg har stadig noget at klare før jeg når mit mål på 75 kg.

Nuvoslim har hjulpet mig med mine spiseanfald og min konstante følelse af sult. Jeg anbefaler stadig enhver at dyrke let motion regelmæssigt, som jeg selv gjorde, da det fremmer virkningen helt utroligt meget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.