6 Ugers Nuvoslim Dagbog

Har du prøvet en diæt og haft succes med det? Hjælp andre ved at dele din viden! Send os din historie til mail@nuvoslimtest.com,  gerne sammen med billeder, hvis vi må offentliggøre dem her.

nuvoslimba2

Testet produkt:

nuvoslimbottleErfaringer med Nuvoslim (Wild Raspberry Ketone)

Uge et:

Efter at jeg havde taget begge diæt-produkter i kun en uge, var jeg virkelig overrasket over resultaterne. Jeg følte mig fuld af energi og var overhovedet ikke sulten. Det er åbenbart en bivirkning ved Nuvoslim, at den dæmper sulten. Ærligt talt, så følte jeg mig sådan rigtigt godt tilpas for første gang i lang tid.

Jeg behøvede ikke engang at ændre mit daglige program. På den syvende dag stod jeg op på vægten og troede næsten ikke mine øjne: Jeg havde tabt mig 2,5 kilo. Jeg var dog ikke helt overbevist, da man siger at man i starten af enhver diæt først taber en masse vand. Jeg ville altså først vente på resultaterne for de følgende uger. Men de så også ret gode ud! For første gang i mange år vejede jeg mindre end 70 kilo!

Uge to:

Efter at jeg havde taget Nuvoslim i to uger, var jeg stadig fuld af energi og sov også meget bedre end før. Jeg vågnede ikke mere midt om natten eller vendte og drejede mig uroligt, fordi min krop nu var i stand til at slappe af (jeg tror det er et resultat af afgiftningen hvor tarmrensningen fjerner alle unødige og nogle gange skadelige belægninger fra tarmen). Desuden var jeg igen i stand til at tabe 2 kilo. Det var utrolige 4,5 kilo på kun 2 uger.

Uge tre:

Efter 3 uger var al min skepsis og tvivl endelig helt væk! Næste gang jeg stillede mig på vægten, havde jeg igen tabt knapt 3 kilo. I den tredje uger har jeg hver dag lavet let aerobic og strækøvelser i 10 minutter, jeg havde ikke tid til mere. Og jeg var stadig et bundt af energi. Ved andre kure har jeg ofte tabt pusten i tredje uge. Men jeg var stadig fyr og flamme. Nu behøver jeg ikke mere min powernap (15 minutters søvn) lidt før tre. Jeg kunne også konstatere, at min mave bearbejder maden meget bedre, da de sjove lyde og bevægelser fra min mave efter hvert måltid nu udebliver. Nu er der ingen oppustethed eller pinlige vinde efter at have spist!

Uge seks:

Efter den sjette uge var mit slutresultat imponerende! Desværre havde jeg et lille ”tilbagefald” i fjerde uge og i halvdelen af den 6. uge var mine piller sluppet op. Jeg har derfor ikke vejet mig før i slutningen af den sidste uge, men i løbet af de 6 uger, hvor jeg mere eller mindre har holdt mig til regler og anvisninger, har jeg tabt 9,5 kilo. Jeg er sikker på at jeg kunne have klaret de 10 kilo inden for de første fire uger, hvis jeg havde holdt mig til anvisningerne. Det har virkelig overrasket mig at tabe så meget uden intensiv motion og det har også overbevist mig tilsidst.

Nuvoslim erfaringer

Internettet er fyldt med fortællinger om Nuvoslim. Har du haft gode (eller dårlige) erfaringer med Nuvoslim kuren? Så skriv om det i kommentarerne nederst på siden!

nuvoslimba3

Leave a Reply

Your email address will not be published.