Nuvoslim Test

Vejen til et bedre liv!

I øjeblikket støder man på Nuvoslim (Wild Raspberry Ketone) overalt på internettet. Mange magasiner, fora og blogs skriver om den nye slankepille fra USA, der nu også kan købes i Danmark. Er Nuvoslim virkelig så god, som nogen steder hævder? Vi har lavet testen og samlet mere information. Nuvoslim er et slankemiddel med dobbelt virkning. Det stiller sulten samtidigt med at det opløser fedt fra cellerne.  Ifølge producenten, er de aktive ingredienser klinisk testet og undersøgelser er kommet til den konklusion, at testpersoner der har taget Nuvoslim i et stykke tid i gennemsnit har tabt 22% i vægt. Denne effekt skyldes de to hovedingredienser. Acai bær, der har vokset i den brasilianske jungle og en særlig grøn te, som ud over at have en rensende effekt også indeholder en bred vifte af sundhedsfremmende frie radikaler.

Vores egen Acai Berry test

nuvoslimtest

Hvordan virker diæten med Nuvoslim?

nuvoslimcapsules”Diæten” er meget simpel. Hver morgen skal du sluge 1-2 kapsler efter behov før morgenmaden. Drik masser af vand i løbet af dagen. Nogle mennesker tager en kapsel før morgenmaden og en før aftensmaden i stedet for at tage to om morgenen. Begge dele er muligt, du skal gøre det der passer bedst til dig.

Hvorfor er Nuvoslim så specielt?

nuvoslimmagsNuvoslim er et af de få midler der indeholder acai-bær i en meget koncentreret form. Lige efter høsten bliver bærrene lynfrosset, så næsten alle indholdsstofferne bevares. Mange billige produkter bruger kunstigt fremstillede ekstrakter, der kun har en forsvindende lille del af det aktive stof fra Acia. Nogle af tabletterne indeholder også usunde tilsætningsstoffer for ”at strække” indholdet. Disse billige forfalskninger, der fortrinsvis kommer fra asiatiske lande, kan under visse forhold være meget usunde. Derfor bør man absolut kun købe Acai præparater direkte fra producenten.

Her er nogle slanke-succeser

nuvoslim1 nuvoslim2 nuvoslim3

Hvor kan jeg købe Nuvoslim?

Det er bedst at købe Nuvoslim (Wild Raspberry Ketone) direkte fra producenten. Der er det ikke bare billigst at købe produktet, men man kan også være sikker på at man får originalproduktet og ikke en billig efterligning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.